ФОТОПОДАРЪЦИ

Триптих канава - два панела 24х54 + един панел 35х54 см


Това е една възможност вашите снимки да бъдат показани по един невероятно атрактивен и вълнуващ начин! Панелите могат да са разположени хоризонтално или вертикално, симетрично или асиметрично.
Срок на изпълнение - 5 работни дни след одобрение на проекта от Ваша страна.

Изпрати запитване за продуктаЦена: 109.00 лв.
След като получим Вашия файл, ние ще го анализираме внимателно и обработим така, че изображението Ви да изглежда максимално добре. Ще подобрим контраста, яркоста, ще почистим цветния шум и т.н. Това ще ни отнеме малко време. Ако не желаете това, моля, отбележете го в полето в края на поръчката. И не се притеснявайте как ще изглежда - на пощата си ще получите нашето предложение за одобрение. Цените са калкулирани с матова канава Tepede Verona. Ако имате предпочитание за друг тип канава, цената на продукта ще се преизчисли и ще Ви уведимим по имейл. Винаги имаме на склад поне шест висококачествени фотографски платна. Ако имате забележки, ще ги коригираме. Всичко това е безплатно за Вас.
Качественото изделие изисква качествени материали и суровини. Затова Ви молим с мобилните си телефони да говорите, а снимките си да правите с фотоапарати!

© 2021 PHOTOLAN.NET - Всички права запазени!
изработка на сайт от уеб дизайн