Главно меню
Your Cart

Лазерно рязани и гравирани визитки

Лазерно гравирани и рязани визитки Лазерно гравирани и рязани визитки

Лазерно рязане и гравиране на визитки.

Лазерната технология позволява да отпуснете фантазията си при дизайна на Вашата уникална визитна картичка. И е важно когато я подадете да направи впечатление и да бъде запомнена. Така ще сте сигурни, че в голямото тесте събрани визитки Вашата ще "свети". Могат да се използват различни арт и крафт хартии, осигурени от вас или от нас. Цената се определя от хартията и най вече от дизайна, т.е. колко време ще отнеме на лазера да гравира и изреже всички елементи по картичката.

Имайте предвид, че не всички хартии и картони са подходящи за тази цел.
Изработването на проект и дизайн се калкулира отделно и зависи от сложността.

Лазерно рязане и гравиране на визитки.Изработват се от бирен картон с дебелина 1,1мм"Модел 1" е с гравирано съдържание и изрязани (дупчени) елементи. Размер - 90х50ммМоже да ни изпратите елементите на съдържанието или готовия файл във формат: PDF, EPS, AI. Шрифтовете в криви...
60.00лв.
Без данък:60.00лв.
Лазерно рязане и гравиране на визитки.Изработват се от бирен картон с дебелина 1,1мм"Модел 2" е с гравирано съдържание и изрязани елементи на второ ниво. Размер - 90х50ммМоже да ни изпратите елементите на съдържанието или готовия файл във формат: PDF, EPS, AI. Шрифтовете в кр..
90.00лв.
Без данък:90.00лв.
Лазерно рязане и гравиране на визитки.Изработват се от бирен картон с дебелина 1,1мм"Модел 3" е с гравирано съдържание, изрязани елементи с гравиране на второ ниво. Размер - 90х50ммМоже да ни изпратите елементите на съдържанието или готовия файл във формат: PDF, EPS, AI. Шриф..
120.00лв.
Без данък:120.00лв.
Лазерно рязане и гравиране на визитки.Изработват се от бирен картон с дебелина 1,1мм"Модел 4" е с гравирано съдържание и с повече на брой изрязани елементи на второ ниво. Размер - 90х50ммМоже да ни изпратите елементите на съдържанието или готовия файл във формат: PDF, EPS, AI...
150.00лв.
Без данък:150.00лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки!
Този уебсайт използва бисквитки.